Zoeken

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Judoles 2 en Bridge Vandaag hebben we onze laatste judoles gehad. De kinderen hebben weer nieuwe grepen en worpen geleerd. Morgenmiddag komt meester Henk langs om ons de Lees meer »
Echo maken in de klas? De vader van Philip en Karsten heeft in de kleuterklas uitleg gegeven over een echo apparaat. Het was natuurlijk super leuk om je botten te kunnen bek Lees meer »
Dag van Respect Vandaag was het op school de ‘dag van respect’. Het ‘respect-team’ (wat voor de zomervakantie is samengesteld en bestaat uit Eva, Hanna, Xanne uit gro Lees meer »
Piccolo Vandaag hebben de kinderen van groep 1 uitleg gehad over Piccolo. Met dit bordspel kunnen zij zelfstandig werken. Je schuift een opdrachtkaart in het Lees meer »
Museum bezoek. De kinderen hebben een bezoekje gebracht aan het Elisabeth Weeshuis in Culemborg. We hebben gezien hoe er vroeger geleefd werd. Waar de kinderen mee Lees meer »
Ziek zijn en muesli eten. Wat een afwisselende week hebben de kleuters beleefd. Een Brede School Activiteit: praten over gezonde voeding en dan met elkaar muesli maken. We mo Lees meer »
Een week bij groep 1/2b Deze week hebben de kleuters heel veel geleerd. Zo hebben we afgelopen week muesli gemaakt, hebben we met de techniektorens geleerd over drijven en zi Lees meer »
Thema ziekenhuis Wat zijn we toch druk bezig met het thema ziekenhuis! Overal in de klas en in de gang is te zien hoe we steeds meer leren over het thema. De kinderen Lees meer »
judo les Vandaag hadden de kinderen weer een bijzondere gymles. Meester Wilbert gaf een judo les. Van de vorige lessen wisten de kinderen nog een hoop, dus we Lees meer »
Bezoek kasteeltuin Vanochtend heeft groep 7 de kasteeltuin bezocht. We hebben veel spullen uit die tijd gezien en er was zelfs nog een muur over van het kasteel die wel Lees meer »
Schrijfdans! Vandaag zijn de kinderen van groep 2 gestart met “schrijfdans”. Ze waren erg enthousiast en deden leuk mee. Mooie schrijfbewegingen in de lucht en daa Lees meer »
Cijfer & letter van de week Deze week staat het cijfer 4 en de letter Z centraal in ons thema. Vandaag zijn we al druk aan de slag geweest met werkjes over het cijfer 4. Kijk maa Lees meer »
Volgende patiënt. Wat een drukte in de wachtkamer van de dokter. Maar gelukkig worden alle patiënten goed geholpen. Met een verbandje of een pilletje. Onze stagiair Mi Lees meer »
Spelen in het ziekenhuis Bedankt allemaal voor de leuke spulletjes! We konden er gelijk mee spelen en ontdekken in het ziekenhuis vandaag. In de apotheek hebben de apothekers Lees meer »
Start thema “Een reis door de tijd, van vroeger tot nu” Vandaag hebben we in het speellokaal met de groepen 4, 4/5 en 5 het eerste thema van de nieuwe methode vier-keer-wijzer gelanceerd. Dit gebeurde met e Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste