Zoeken

Groep 1/2B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Een week bij groep 1/2b Deze week hebben de kleuters heel veel geleerd. Zo hebben we afgelopen week muesli gemaakt, hebben we met de techniektorens geleerd over drijven en zi Lees meer »
Thema ziekenhuis Wat zijn we toch druk bezig met het thema ziekenhuis! Overal in de klas en in de gang is te zien hoe we steeds meer leren over het thema. De kinderen Lees meer »
Schrijfdans! Vandaag zijn de kinderen van groep 2 gestart met “schrijfdans”. Ze waren erg enthousiast en deden leuk mee. Mooie schrijfbewegingen in de lucht en daa Lees meer »
Cijfer & letter van de week Deze week staat het cijfer 4 en de letter Z centraal in ons thema. Vandaag zijn we al druk aan de slag geweest met werkjes over het cijfer 4. Kijk maa Lees meer »
Spelen in het ziekenhuis Bedankt allemaal voor de leuke spulletjes! We konden er gelijk mee spelen en ontdekken in het ziekenhuis vandaag. In de apotheek hebben de apothekers Lees meer »
Fijne vakantie! Wat was het spannend om vandaag in de klas te komen! Het was helemaal donker en er klonk een spannend muziekje. De kinderen waren super griezelig verk Lees meer »
Monsters knutselen Vandaag hebben we met behulp van Marieke (de mama van Thom) monsters gemaakt van de washandjes die iedereen mee heeft genomen! Met vilt, naald, draad Lees meer »
Tellen met kastanjes We hebben vandaag gewerkt over het cijfer 3. Alle kinderen maakten met een touwtje een groepje van 3 kastanjes. Knap gedaan! Lees meer »
Bijzonder bezoek! We hadden vandaag wel heel bijzonder bezoek in de klas. De mama van Frencis kwam in de klas met twee uilen! Wat was iedereen ervan onder de indruk! We Lees meer »
Thema herfst/griezelen Beste ouders, Tot aan de herfstvakantie werken de kleutergroepen over het thema herfst en griezelen (dit in combinatie met de Kinderboekenweek: gruwe Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: