Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Zoeken

OUDERPORTAAL

MIJN SCHOOL

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 45 6 7 8

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Herinnering bezoek Anne Frank Huis Beste ouders,Na twee weken vakantie mogen we morgen weer naar school en gaan wij naar het Anne Frank Huis. Wij verwachten de kinderen gewoon om half n Lees meer »
Anne Frank Huis Beste ouders van groep 8,Maandag 6 mei gaat groep 8 naar het Anne Frank Huis. Wij verwachten de kinderen gewoon om half negen op school en hopen om dr Lees meer »
Natuurfeestdag Vandaag hebben we een hele geslaagde ochtend in het griend gehad. Mede dankzij alle vrijwilligers en hulouders die ons zo goed geholpen hebben. Alle k Lees meer »
Opening 4xwijzer: Het skelet. Beste ouders,Gister was Uil Topia uit Culemborg bij ons te gast. Wij hebben les gehad over uilen, hun skelet en daarna uilenballen geplozen. Dit was e Lees meer »
Natuurfeestdag. Vandaag hebben wij de voorbereidende les van de natuurfeestdag gehad. De kinderen hebben geleerd wat griend is, wat de functie van het griend is en ho Lees meer »
snuffellessen Lek en Linge Beste ouders/verzorgers,Volgende week dinsdag, 15 januari, gaan wij met groep acht naar het Lek en Linge. Uw kind zal daar een drietal lessen krijgen. Lees meer »
Kerststalletjes tentoonstelling Vanmiddag bezochten we de kerststalletjestentoonstelling in de Oud Katholieke kerk. Dit bezoek sloot mooi aan bij de les over levensvragen van meester Lees meer »
Heerlijk Kerstdiner Wat een heerlijk en gezellig kerstdiner hadden we in groep 6. We hebben genoten van alle gerechten, de prachtig aangeklede kinderen en de optredens tu Lees meer »
Kerstwandeling Beste ouders en verzorgers, De kinderen van groep 7 en 8 gaan deze week oefenen voor de toneelstukjes die plaatsvinden tijdens de kerstwandeling. Zij Lees meer »
Keep it clean day Groep 6 heeft fantastisch opgeruimd in de buurt. 's Middags hebben we kunst gemaakt van afval. Dank voor de ouders die ons hebben meegeholpen. Lees meer »
Bezoek aan de kasteeltuin in Culemborg Vol interesse hebben de kinderen van groep 6 vanmiddag in de kasteeltuin rondgekeken. Twee enthousiaste dames konden ons van alles vertellen en laten Lees meer »
Veelkleurig Nederland Mediales Donderdag 5 september mochten we in de bibliotheek een eigen spel maken. Het is een spel waarbij de kinderen plaatsen in de wereld mochten kiezen die Lees meer »
Juffen en meesterdag Bedankt voor de geweldige juffen/meesterdag. De juffen en meesters werden verrast met een prachtige tas met lieve kaartjes. We hebben keihard gewerkt Lees meer »
Inleveren schoolpolo’s Beste ouders, de avondvierdaagse zit er alweer bijna op. Het waren hele leuke avonden! De laatste avond is net van start gegaan! Als uw kind heeft mee Lees meer »
Afscheid juf Lonneke, Beste ouders, Morgen is juf Lonneke voor het laatst als stagiaire bij ons in de klas. Ze wil de middag op een gezellige manier met de kinderen afsluit Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   

FILTEREN

Zoeken: