Zoeken

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Koningsspelen Beste ouders, Vrijdag 20 april zijn de Koningsspelen. Zoals u in de flits heeft kunnen lezen zijn we nog op zoek naar hulpouders. We hebben hulp nodi Lees meer »
Kunstwerken in de stadswerkplaats. Groep 4 heeft vandaag prachtige bouwwerken gemaakt in de stadswerkplaats. Chauffeurs bedankt! Kom gerust binnen kijken naar de expositie! Groet juf Lees meer »
Werkkaarten groep 2 Vandaag hebben de kinderen van groep 2 uitleg gekregen over de werkkaarten. Op deze manier leren de kinderen zelfstandig werken en kunnen ze stickers Lees meer »
Korfbaltoernooi Vandaag vond het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats. De kinderen hebben het fantastisch gedaan! Er werd veel overgespeeld en mooie kansen gecreëe Lees meer »
Paasviering Na een sfeervolle paasviering in de hal en een paaslunch in de kas, hebben groep 4/5 en 5 samen een paascircuit gedaan. Dat was gezellig en lekker! Lees meer »
Paasviering. We hebben vandaag met zijn alle Pasen gevierd. We hebben ook leuke spelletjes gedaan en lekker geluncht! Bedankt juf Thea, kinderen van groep 6 en de Lees meer »
Lang leve de muziekshow - auditie groep 6 Lees meer »
Paasviering, alles op een rijtje Morgen vieren we Pasen op school. Willen jullie de inhoud van de spaarpotjes van de vastenactie en fruit en drinken voor 10 uur meenemen? We eten met Lees meer »
Lente! Vandaag zijn we naar de plantage geweest. We hebben daar geleerd over de knopjes in de bomen en planten, over jonge en oude dieren, over vlinders, we Lees meer »
Moestuintjes. Vorige week hebben alle kinderen een moestuintje in de klas mogen zaaien. Nu hopen we natuurlijk dat er een mooi plantje uitkomt! Wanneer we klaar zij Lees meer »
Lentewandeling Aanstaande maandag willen we een bezoek brengen aan de plantage om te onderzoeken of de lente toch stiekem al is begonnen ??. Ik zoek nog 1á 2 ouders Lees meer »
Lekkere pannenkoeken! Wat een geluksvogels waren wij. Een feestje van Nathan, lekkere pannenkoeken en ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s in de klas. Wat hebben we genoten. Lees meer »
Piratenfeest. We hebben vanmiddag het piraten thema afgesloten met een klein feestje. We hebben leuke spelletjes gedaan en eierkoek versierd. Het was erg gezellig! Lees meer »
Braziliaans Jiu Jitsu Vandaag hebben de kinderen van groep 7 les gehad van Jimmy. Hij geeft in sporthal Parijsch lessen in deze sport. De kinderen mochten deze ochtend oefe Lees meer »
Jiu jitsu!!! Vandaag hebben wij van meester Jimi geleerd wat Jiu Jitsu is! Kijk maar mee. Lees meer »
 
Pagina 1 van 5Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  Volgende   Laatste