Zoeken

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Juffen en meesterdag Bedankt voor de geweldige juffen/meesterdag. De juffen en meesters werden verrast met een prachtige tas met lieve kaartjes. We hebben keihard gewerkt Lees meer »
Inleveren schoolpolo’s Beste ouders, de avondvierdaagse zit er alweer bijna op. Het waren hele leuke avonden! De laatste avond is net van start gegaan! Als uw kind heeft mee Lees meer »
Afscheid juf Lonneke, Beste ouders, Morgen is juf Lonneke voor het laatst als stagiaire bij ons in de klas. Ze wil de middag op een gezellige manier met de kinderen afsluit Lees meer »
Kamp groep 8 Beste ouders, volgend jaar gaat uw zoon of dochter van woensdag 19 september tot en met vrijdag 21 september op kamp. Uw zoon of dochter zal op die wo Lees meer »
Afsluiting thema dierentuin Beste ouders, gister hebben wij het thema dierentuin afgesloten. U kon met de trein naar onze dierentuin komen en een kaartje kopen aan het loket. Er Lees meer »
Schoolreisje Een kleine impressie van onze fantastische schoolreis. We hebben pony gereden, in de speeltuin gespeeld, geskelterd, met water gespeeld en nog meer! W Lees meer »
Classic Express Vandaag was dag 1 van onze bijzondere week; het bezoek aan de Classic Express. De kinderen hebben allemaal met (open mond) geluisterd naar de mooie kl Lees meer »
Classic Express Vandaag was dag 1 van onze bijzondere week; het bezoek aan de Classic Express. De kinderen hebben allemaal met (open mond) geluisterd naar de mooie kl Lees meer »
Taart- en ijswinkel Mmmm er is een heuse taart- en ijswinkel gestart op de RK Josefschool. Heerlijk!! Wat een kunstwerken Lees meer »
Leefstijl bij de kleuters Hebben jullie ons mooie Leefstijlbord al gezien in de gang? Met Leefstijl doen we activiteiten en opdrachten die het besef over ‘goed met elkaar omga Lees meer »
De zandbak is weer open! Hoera! De zandbak heeft nieuw zand gekregen dus we kunnen er weer lekker in spelen! Genieten! Lees meer »
Klassenfeest Vanmiddag hebben we een ontzetten leuke middag met elkaar gehad. Annemarie, Rubin en Esther hadden een klassenfeest georganiseerd. Dit was een opdrach Lees meer »
Drukke week komt eraan! Beste ouders, Er komt een drukke week aan eind mei. Hier onder de nodige informatie, die ook in de Flits zal komen te staan: 28 mei: bezoek aan de C Lees meer »
Werkstukken inleveren Beste ouders, Voor de vakantie hebben de kinderen hun 'kladwerkstuk' terug gehad. Hierbij zat een briefje met tips en tops. Met deze aanwijzingen kun Lees meer »
Een super leuke dag. Een warme zon, gezellige kinderen en veel ouders die mee kwamen helpen. Namens de kinderen hartelijk bedankt voor uw tijd. Koningsspelen 2018 was top Lees meer »
 
Pagina 1 van 6Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  Volgende   Laatste   

FILTEREN

Zoeken: