Zoeken

Groepen

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Hoezo code Rood ! Wind en een plastic zak. Meer hebben de kinderen niet nodig gehad vandaag. Volop plezier. Lees meer »
Gekke sloffen/sokken, dekentjes, wind en plezier! . Lees meer »
Theaterles van juf Sylke Groep 4/5 bereidt de komende weken samen met juf Sylke een theatervoorstelling voor. Hierbij gebruiken we flink onze fantasie, werken we samen en oefe Lees meer »
Proost! Vanmiddag hebben de kinderen geproost op het nieuwe jaar. De kinderen hopen onder andere dat iedereen gezond blijft, dat er geen knuffels kwijtraken e Lees meer »
Project Beeldenstorm De komende weken gaat groep 7 aan de slag met project Beeldenstorm. Dit project bestaat uit meerdere lessen en gaat over de tijd in de geschiedenis da Lees meer »
Project Beeldenstorm Lees meer »
Kerstfeest Beste ouders, Wat was het toch spannend vanavond. In het donker naar school, het kerstspel en daarna ook nog in de klas eten! De juffen hebben in ied Lees meer »
Kerstdiner lijst Beste ouders, op het prikbord hangt de lijst voor het kerstdiner. We hopen met uw hulp op een heerlijk kerstdiner. Groetjes juf Janneke en juf Naomi Lees meer »
Kerstboom in de klas! Het is jullie vast niet ontgaan, al die mooie lampjes in de school. In de klas hebben de kinderen zelf de kerstboom versierd en zijn we al goed van st Lees meer »
Nog meer Sinterklaasfoto’s! Nog even nagenieten van het gezellige sinterklaasfeest van gister! Lees meer »
Feest op school Wat een feest was het vandaag! Vanmorgen kwamen de pieten op school, zonder sint! Ze waren Sinterklaas kwijtgeraakt onderweg. Dat was even spannend! G Lees meer »
Sinterklaas in de klas Vandaag hebben we een erg gezellig Sinterklaasfeest met elkaar gevierd. De surprises die de kinderen hadden meegenomen waren allemaal met zorg gemaakt Lees meer »
Wat een feest! Wat hebben we een gezellige dag gehad. Nadat Sinterklaas in onze klas kwam en voor ieder kind wel een woordje of pepernoot had was het tijd voor de ca Lees meer »
Werken over het thema Sinterklaas Wat heeft groep 1/2B toch hard gewerkt over en voor Sinterklaas! Ook had de Sint een kadootje voor de hele klas: Kapla! Dit werd gelijk gebruikt om ee Lees meer »
Muziekles van juf Marieke Niet alleen groep 5, maar ook groep 4 krijgt de komende weken muziekles van juf Marieke. We leren over Carnaval der Dieren (Carnaval des Animaux). Hoe Lees meer »
 
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste