Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Zoeken

OUDERPORTAAL

MIJN SCHOOL

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 45 6 7 8

Groep 1/2A

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Een super leuke dag. Een warme zon, gezellige kinderen en veel ouders die mee kwamen helpen. Namens de kinderen hartelijk bedankt voor uw tijd. Koningsspelen 2018 was top Lees meer »
Schip Ahoy ! De kleuters hebben vandaag gezien hoe zeerover kapitein Teut samen met zijn hulpje piraat Rikkie de mooie koningin Ludmilla tegen kwam op haar schip. Lees meer »
Hoezo code Rood ! Wind en een plastic zak. Meer hebben de kinderen niet nodig gehad vandaag. Volop plezier. Lees meer »
Wat een feest! Wat hebben we een gezellige dag gehad. Nadat Sinterklaas in onze klas kwam en voor ieder kind wel een woordje of pepernoot had was het tijd voor de ca Lees meer »
Tijd voor.... Sinterklaas De kinderen van groep 2 hebben met de hulp van meester Wahib en 2 hulpmoeders vandaag flink getimmerd. Resultaat een mooie mijter. Ook is er gezellig Lees meer »
Echo maken in de klas? De vader van Philip en Karsten heeft in de kleuterklas uitleg gegeven over een echo apparaat. Het was natuurlijk super leuk om je botten te kunnen bek Lees meer »
Piccolo Vandaag hebben de kinderen van groep 1 uitleg gehad over Piccolo. Met dit bordspel kunnen zij zelfstandig werken. Je schuift een opdrachtkaart in het Lees meer »
Museum bezoek. De kinderen hebben een bezoekje gebracht aan het Elisabeth Weeshuis in Culemborg. We hebben gezien hoe er vroeger geleefd werd. Waar de kinderen mee Lees meer »
Ziek zijn en muesli eten. Wat een afwisselende week hebben de kleuters beleefd. Een Brede School Activiteit: praten over gezonde voeding en dan met elkaar muesli maken. We mo Lees meer »
Volgende patiënt. Wat een drukte in de wachtkamer van de dokter. Maar gelukkig worden alle patiënten goed geholpen. Met een verbandje of een pilletje. Onze stagiair Mi Lees meer »
EHBOM Vandaag hadden de kinderen een drama les van juf Sylke en juf Claudette. We hebben super goed ons best gedaan en horen nu ook bij het team van “Eerste Lees meer »
Spinnen, heksen enz. De kinderen spelen en leren volop over het thema "gruwelijk eng" . Spinnen, heksen en spoken zijn te zien in onze klas. Natuurlijk vergeten we ook d Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: