Zoeken

Groep 1/2B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Leefstijl bij de kleuters Hebben jullie ons mooie Leefstijlbord al gezien in de gang? Met Leefstijl doen we activiteiten en opdrachten die het besef over ‘goed met elkaar omga Lees meer »
De zandbak is weer open! Hoera! De zandbak heeft nieuw zand gekregen dus we kunnen er weer lekker in spelen! Genieten! Lees meer »
Werkkaarten groep 2 Vandaag hebben de kinderen van groep 2 uitleg gekregen over de werkkaarten. Op deze manier leren de kinderen zelfstandig werken en kunnen ze stickers Lees meer »
Paasviering. We hebben vandaag met zijn alle Pasen gevierd. We hebben ook leuke spelletjes gedaan en lekker geluncht! Bedankt juf Thea, kinderen van groep 6 en de Lees meer »
Lente! Vandaag zijn we naar de plantage geweest. We hebben daar geleerd over de knopjes in de bomen en planten, over jonge en oude dieren, over vlinders, we Lees meer »
Moestuintjes. Vorige week hebben alle kinderen een moestuintje in de klas mogen zaaien. Nu hopen we natuurlijk dat er een mooi plantje uitkomt! Wanneer we klaar zij Lees meer »
Lentewandeling Aanstaande maandag willen we een bezoek brengen aan de plantage om te onderzoeken of de lente toch stiekem al is begonnen ??. Ik zoek nog 1á 2 ouders Lees meer »
Lekkere pannenkoeken! Wat een geluksvogels waren wij. Een feestje van Nathan, lekkere pannenkoeken en ook papa’s, mama’s, opa’s en oma’s in de klas. Wat hebben we genoten. Lees meer »
Piratenfeest. We hebben vanmiddag het piraten thema afgesloten met een klein feestje. We hebben leuke spelletjes gedaan en eierkoek versierd. Het was erg gezellig! Lees meer »
Jiu jitsu!!! Vandaag hebben wij van meester Jimi geleerd wat Jiu Jitsu is! Kijk maar mee. Lees meer »
Voorlezen Gisteren hebben de kinderen van groep 6 bij ons voorgelezen. De kinderen van groep 6 hebben heel goed hun best gedaan met knuffels en kleedjes! Super! Lees meer »
Gekke sloffen/sokken, dekentjes, wind en plezier! . Lees meer »
Proost! Vanmiddag hebben de kinderen geproost op het nieuwe jaar. De kinderen hopen onder andere dat iedereen gezond blijft, dat er geen knuffels kwijtraken e Lees meer »
Kerstfeest Beste ouders, Wat was het toch spannend vanavond. In het donker naar school, het kerstspel en daarna ook nog in de klas eten! De juffen hebben in ied Lees meer »
Kerstdiner lijst Beste ouders, op het prikbord hangt de lijst voor het kerstdiner. We hopen met uw hulp op een heerlijk kerstdiner. Groetjes juf Janneke en juf Naomi Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: