Zoeken

Groep 1/2B

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Gekke sloffen/sokken, dekentjes, wind en plezier! . Lees meer »
Proost! Vanmiddag hebben de kinderen geproost op het nieuwe jaar. De kinderen hopen onder andere dat iedereen gezond blijft, dat er geen knuffels kwijtraken e Lees meer »
Kerstfeest Beste ouders, Wat was het toch spannend vanavond. In het donker naar school, het kerstspel en daarna ook nog in de klas eten! De juffen hebben in ied Lees meer »
Kerstdiner lijst Beste ouders, op het prikbord hangt de lijst voor het kerstdiner. We hopen met uw hulp op een heerlijk kerstdiner. Groetjes juf Janneke en juf Naomi Lees meer »
Kerstboom in de klas! Het is jullie vast niet ontgaan, al die mooie lampjes in de school. In de klas hebben de kinderen zelf de kerstboom versierd en zijn we al goed van st Lees meer »
Nog meer Sinterklaasfoto’s! Nog even nagenieten van het gezellige sinterklaasfeest van gister! Lees meer »
Feest op school Wat een feest was het vandaag! Vanmorgen kwamen de pieten op school, zonder sint! Ze waren Sinterklaas kwijtgeraakt onderweg. Dat was even spannend! G Lees meer »
Werken over het thema Sinterklaas Wat heeft groep 1/2B toch hard gewerkt over en voor Sinterklaas! Ook had de Sint een kadootje voor de hele klas: Kapla! Dit werd gelijk gebruikt om ee Lees meer »
Een week bij groep 1/2b Deze week hebben de kleuters heel veel geleerd. Zo hebben we afgelopen week muesli gemaakt, hebben we met de techniektorens geleerd over drijven en zi Lees meer »
Thema ziekenhuis Wat zijn we toch druk bezig met het thema ziekenhuis! Overal in de klas en in de gang is te zien hoe we steeds meer leren over het thema. De kinderen Lees meer »
Schrijfdans! Vandaag zijn de kinderen van groep 2 gestart met “schrijfdans”. Ze waren erg enthousiast en deden leuk mee. Mooie schrijfbewegingen in de lucht en daa Lees meer »
Cijfer & letter van de week Deze week staat het cijfer 4 en de letter Z centraal in ons thema. Vandaag zijn we al druk aan de slag geweest met werkjes over het cijfer 4. Kijk maa Lees meer »
Spelen in het ziekenhuis Bedankt allemaal voor de leuke spulletjes! We konden er gelijk mee spelen en ontdekken in het ziekenhuis vandaag. In de apotheek hebben de apothekers Lees meer »
Fijne vakantie! Wat was het spannend om vandaag in de klas te komen! Het was helemaal donker en er klonk een spannend muziekje. De kinderen waren super griezelig verk Lees meer »
Monsters knutselen Vandaag hebben we met behulp van Marieke (de mama van Thom) monsters gemaakt van de washandjes die iedereen mee heeft genomen! Met vilt, naald, draad Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: