Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Zoeken

OUDERPORTAAL

MIJN SCHOOL

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 45 6 7 8

Groep 4/5

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Juffen en meesterdag Bedankt voor de geweldige juffen/meesterdag. De juffen en meesters werden verrast met een prachtige tas met lieve kaartjes. We hebben keihard gewerkt Lees meer »
Inleveren schoolpolo’s Beste ouders, de avondvierdaagse zit er alweer bijna op. Het waren hele leuke avonden! De laatste avond is net van start gegaan! Als uw kind heeft mee Lees meer »
Kunstwerken in de stadswerkplaats. Groep 4 heeft vandaag prachtige bouwwerken gemaakt in de stadswerkplaats. Chauffeurs bedankt! Kom gerust binnen kijken naar de expositie! Groet juf Lees meer »
Paasviering Na een sfeervolle paasviering in de hal en een paaslunch in de kas, hebben groep 4/5 en 5 samen een paascircuit gedaan. Dat was gezellig en lekker! Lees meer »
Paasviering, alles op een rijtje Morgen vieren we Pasen op school. Willen jullie de inhoud van de spaarpotjes van de vastenactie en fruit en drinken voor 10 uur meenemen? We eten met Lees meer »
Gezellige voorleesochtend Vanmorgen spreidden de kinderen van groep 8 hun kleedjes uit in de hal. De kinderen van groep 4 mochten er gezellg bij gaan zitten. Er werd voorgeleze Lees meer »
Theaterles van juf Sylke Groep 4/5 bereidt de komende weken samen met juf Sylke een theatervoorstelling voor. Hierbij gebruiken we flink onze fantasie, werken we samen en oefe Lees meer »
Start thema “Een reis door de tijd, van vroeger tot nu” Vandaag hebben we in het speellokaal met de groepen 4, 4/5 en 5 het eerste thema van de nieuwe methode vier-keer-wijzer gelanceerd. Dit gebeurde met e Lees meer »
Gruwelijk enge afsluiting Heksen, zwarte katten, vampiers en andere enge wezens hebben vandaag groep 4-5 overgenomen. We hebben de kinderboekenweek op school gruwelijk gezellig Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: