Zoeken

OUDERPORTAAL

MIJN SCHOOL

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 44/5 5 6 7 8

Groep 6

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Keep it clean day Groep 6 heeft fantastisch opgeruimd in de buurt. 's Middags hebben we kunst gemaakt van afval. Dank voor de ouders die ons hebben meegeholpen. Lees meer »
Bezoek aan de kasteeltuin in Culemborg Vol interesse hebben de kinderen van groep 6 vanmiddag in de kasteeltuin rondgekeken. Twee enthousiaste dames konden ons van alles vertellen en laten Lees meer »
Veelkleurig Nederland Mediales Donderdag 5 september mochten we in de bibliotheek een eigen spel maken. Het is een spel waarbij de kinderen plaatsen in de wereld mochten kiezen die Lees meer »
Inleveren schoolpolo’s Beste ouders, de avondvierdaagse zit er alweer bijna op. Het waren hele leuke avonden! De laatste avond is net van start gegaan! Als uw kind heeft mee Lees meer »
Koningsspelen Beste ouders, Vrijdag 20 april zijn de Koningsspelen. Zoals u in de flits heeft kunnen lezen zijn we nog op zoek naar hulpouders. We hebben hulp nodi Lees meer »
Lang leve de muziekshow - auditie groep 6 Lees meer »
Optreden music 4 kids De afgelopen weken hebben de kinderen veel geleerd en geoefend tijdens de muzieklessen van Music4Kids. Vandaag was het dan zover: het optreden! En wat Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: