Zoeken

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Klassenfeest Vanmiddag hebben we een ontzetten leuke middag met elkaar gehad. Annemarie, Rubin en Esther hadden een klassenfeest georganiseerd. Dit was een opdrach Lees meer »
Drukke week komt eraan! Beste ouders, Er komt een drukke week aan eind mei. Hier onder de nodige informatie, die ook in de Flits zal komen te staan: 28 mei: bezoek aan de C Lees meer »
Werkstukken inleveren Beste ouders, Voor de vakantie hebben de kinderen hun 'kladwerkstuk' terug gehad. Hierbij zat een briefje met tips en tops. Met deze aanwijzingen kun Lees meer »
Koningsspelen Beste ouders, Vrijdag 20 april zijn de Koningsspelen. Zoals u in de flits heeft kunnen lezen zijn we nog op zoek naar hulpouders. We hebben hulp nodi Lees meer »
Braziliaans Jiu Jitsu Vandaag hebben de kinderen van groep 7 les gehad van Jimmy. Hij geeft in sporthal Parijsch lessen in deze sport. De kinderen mochten deze ochtend oefe Lees meer »
Project Beeldenstorm De komende weken gaat groep 7 aan de slag met project Beeldenstorm. Dit project bestaat uit meerdere lessen en gaat over de tijd in de geschiedenis da Lees meer »
Project Beeldenstorm Lees meer »
Sinterklaas in de klas Vandaag hebben we een erg gezellig Sinterklaasfeest met elkaar gevierd. De surprises die de kinderen hadden meegenomen waren allemaal met zorg gemaakt Lees meer »
Judoles 2 en Bridge Vandaag hebben we onze laatste judoles gehad. De kinderen hebben weer nieuwe grepen en worpen geleerd. Morgenmiddag komt meester Henk langs om ons de Lees meer »
Dag van Respect Vandaag was het op school de ‘dag van respect’. Het ‘respect-team’ (wat voor de zomervakantie is samengesteld en bestaat uit Eva, Hanna, Xanne uit gro Lees meer »
judo les Vandaag hadden de kinderen weer een bijzondere gymles. Meester Wilbert gaf een judo les. Van de vorige lessen wisten de kinderen nog een hoop, dus we Lees meer »
Bezoek kasteeltuin Vanochtend heeft groep 7 de kasteeltuin bezocht. We hebben veel spullen uit die tijd gezien en er was zelfs nog een muur over van het kasteel die wel Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: