Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Zoeken

OUDERPORTAAL

MIJN SCHOOL

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 45 6 7 8

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Fietsexamen groep 7 Lees meer »
Inleveren schoolpolo’s Beste ouders, de avondvierdaagse zit er alweer bijna op. Het waren hele leuke avonden! De laatste avond is net van start gegaan! Als uw kind heeft mee Lees meer »
Afscheid juf Lonneke, Beste ouders, Morgen is juf Lonneke voor het laatst als stagiaire bij ons in de klas. Ze wil de middag op een gezellige manier met de kinderen afsluit Lees meer »
Kamp groep 8 Beste ouders, volgend jaar gaat uw zoon of dochter van woensdag 19 september tot en met vrijdag 21 september op kamp. Uw zoon of dochter zal op die wo Lees meer »
Classic Express Vandaag was dag 1 van onze bijzondere week; het bezoek aan de Classic Express. De kinderen hebben allemaal met (open mond) geluisterd naar de mooie kl Lees meer »
Classic Express Vandaag was dag 1 van onze bijzondere week; het bezoek aan de Classic Express. De kinderen hebben allemaal met (open mond) geluisterd naar de mooie kl Lees meer »
Klassenfeest Vanmiddag hebben we een ontzetten leuke middag met elkaar gehad. Annemarie, Rubin en Esther hadden een klassenfeest georganiseerd. Dit was een opdrach Lees meer »
Drukke week komt eraan! Beste ouders, Er komt een drukke week aan eind mei. Hier onder de nodige informatie, die ook in de Flits zal komen te staan: 28 mei: bezoek aan de C Lees meer »
Werkstukken inleveren Beste ouders, Voor de vakantie hebben de kinderen hun 'kladwerkstuk' terug gehad. Hierbij zat een briefje met tips en tops. Met deze aanwijzingen kun Lees meer »
Koningsspelen Beste ouders, Vrijdag 20 april zijn de Koningsspelen. Zoals u in de flits heeft kunnen lezen zijn we nog op zoek naar hulpouders. We hebben hulp nodi Lees meer »
Braziliaans Jiu Jitsu Vandaag hebben de kinderen van groep 7 les gehad van Jimmy. Hij geeft in sporthal Parijsch lessen in deze sport. De kinderen mochten deze ochtend oefe Lees meer »
Project Beeldenstorm De komende weken gaat groep 7 aan de slag met project Beeldenstorm. Dit project bestaat uit meerdere lessen en gaat over de tijd in de geschiedenis da Lees meer »
Project Beeldenstorm Lees meer »
Sinterklaas in de klas Vandaag hebben we een erg gezellig Sinterklaasfeest met elkaar gevierd. De surprises die de kinderen hadden meegenomen waren allemaal met zorg gemaakt Lees meer »
Judoles 2 en Bridge Vandaag hebben we onze laatste judoles gehad. De kinderen hebben weer nieuwe grepen en worpen geleerd. Morgenmiddag komt meester Henk langs om ons de Lees meer »
 
Pagina 1 van 2Eerste   Vorige   [1]  2  Volgende   Laatste   

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: