Zoeken

Groep 7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Project Beeldenstorm De komende weken gaat groep 7 aan de slag met project Beeldenstorm. Dit project bestaat uit meerdere lessen en gaat over de tijd in de geschiedenis da Lees meer »
Project Beeldenstorm Lees meer »
Sinterklaas in de klas Vandaag hebben we een erg gezellig Sinterklaasfeest met elkaar gevierd. De surprises die de kinderen hadden meegenomen waren allemaal met zorg gemaakt Lees meer »
Judoles 2 en Bridge Vandaag hebben we onze laatste judoles gehad. De kinderen hebben weer nieuwe grepen en worpen geleerd. Morgenmiddag komt meester Henk langs om ons de Lees meer »
Dag van Respect Vandaag was het op school de ‘dag van respect’. Het ‘respect-team’ (wat voor de zomervakantie is samengesteld en bestaat uit Eva, Hanna, Xanne uit gro Lees meer »
judo les Vandaag hadden de kinderen weer een bijzondere gymles. Meester Wilbert gaf een judo les. Van de vorige lessen wisten de kinderen nog een hoop, dus we Lees meer »
Bezoek kasteeltuin Vanochtend heeft groep 7 de kasteeltuin bezocht. We hebben veel spullen uit die tijd gezien en er was zelfs nog een muur over van het kasteel die wel Lees meer »
 

FILTEREN

Categorieën:
Zoeken: