Zoeken Annuleren

GROEPEN

PEUTERSPEELZAAL

1/2 A 1/2 B 3 45 6 7 8

De mogelijkheid bestaat uw kind tijdens de middagpauze op school te laten blijven. U dient uiteraard zelf voor eten en drinken te zorgen. Tijdens het overblijven is er toezicht door ouders.

De vergoeding voor het overblijven dient vooraf te worden voldaan. U kunt daarvoor een kaart kopen en het geld overmaken via uw bankrekening.

Het rekeningnummer van de oudervereniging is NL51RABO0110493001

De omschrijving moet zijn:

Overblijf + naam van uw kind + groep van uw kind

Bijvoorbeeld: overblijf –Sem Massa- groep 1

We bieden de volgende kaarten aan:
20x = € 30,-
50x = € 75,-

De kaart blijft op school en is gedurende de hele basisschoolperiode geldig. U krijgt bericht wanneer een kaart bijna vol is, zodat u tijdig een nieuwe kaart kunt kopen. Incidenteel kan €2.- contant per keer worden betaald.

De maaltijd wordt gezamenlijk gebruikt. Hierbij worden de volgende algemene regels gehanteerd:
- Voor en na de maaltijd stilte en het opzeggen van een versje, we starten de maaltijd gezamenlijk.
- Samen aan tafel en aan tafel blijven totdat bijna iedereen klaar is.
- Na het eten ruimt iedereen zijn eigen spullen op.

- In iedere groep helpen 2 kinderen met vegen en schoonmaken van de tafels.

- Er mag niet gerend worden binnen school.

Dit jaar is het schoolfeest op 4 oktober 2019 vanaf 16:30 uur.